donderdag 18 juli 2013

Things to do on boring summerdays

Yes, vakantie! Dit is natuurlijk geweldig, maar met zoveel vrije tijd kan je je snel gaan vervelen. Ik ben gelukkig niet zo snel verveeld, omdat ik altijd wel iets leuks verzin om te doen. Hier zijn mijn tips:
- Trommel al je vrienden en vriendinnen op en geef een super zomers feest! Met of zonder thema, bedenk het maar. Het leukst is natuurlijk om dit in een tuin te geven, op een mooie zomerse avond met heerlijke cocktails en leuke muziek. Doe dit wel in de laatste weken, zodat veel mensen gewoon thuis zijn en niet op vakantie.
- Als jij als enige niet op vakantie gaat en alleen thuis zit voor een weekje of 2, wordt het wat lastiger. Hoe vermaak je je in je uppie? Ik zoek altijd een paar series uit, waar je wel een weekje zoet mee bent. Echte zomerseries zijn: 9O21O en californiacation. Deze spelen zich af in zonnig L.A. Maar ook How I Met Your Mother, Gossip Girl en Game Of Thrones zijn aanraders. Downloaden maar!
- Zoek een baan! Als je toch niks doet de hele dag, kan je maar beter wat geld gaan verdienen toch? Zoek naar een superzomers baantje, zoals serveren bij een strandtent of op een terras. Wordt je meteen lekker bruin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten